Θησέως 2, Μαρούσι | Τηλ: 2121056161 | info@katerinakis.gr | 

Μαιαυτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος Θεοφάνης Κατερινάκης

Ο Θεοφάνης Κατερινάκης αποφοίτησε το 2003 από την Ιατρική σχολή με βαθμό πτυχίου Άριστα  και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην παθολογία κύησης. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου. Από το 2008 έως το 2011 διετέλεσε ειδικευόμενος ιατρός στο Περιφερειακό νοσοκομείο Σπάρτης, αρχικά στη Χειρουργική Κλινική και έπειτα στη Μαιευτική Γυναικολογία στο ίδιο νοσοκομείο. Ολοκλήρωσε την ιατρική του ειδικότητα στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου όπου και εξειδικεύτηκε σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές της Γυναικολογίας και Μαιευτικής με απόλυτη επιτυχία.

Κατά την περίοδο της ειδίκευσής του συμμετείχε σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων με πολλές εργασίες και παρουσιάσεις.

Από τον Ιούνιο του 2016 διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στο οποίο προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξατομικευμένες συμβουλές για όλα τα γυναικολογικά και μαιευτικά θέματα, την παρακολούθηση φυσιολογικών αλλά και υψηλού κινδύνου κύησεων, ελέγχου υπογονιμότητας και αντιμετώπιση αυτής. 

Διαθέτει εκτεταμένη κλινική εμπειρία στην παθολογία τραχήλου της μήτρας, στην αντιμετώπιση ακράτειας λόγω κύστεοκήλης ή ορθοκήλης και άλλων ουρογυναικολογικών προβλημάτων. Παράλληλα είναι μετεκπαιδευθής και διαθέτει τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διενέργεια χειρουργικών επεμβάσεων με τη μέθοδο της λαπαροσκόπησης-υστεροκόπησης, μέθοδοι ελάχιστα επεμβατικές που χρησιμοποιούνται με σημαντικά οφέλη για τον ασθενή.


Είναι συνεργάτης των μαιευτηρίων Ιασώ και Μητέρα.


Θα χαρεί να σας ακούσει με προσοχή και να σας καθοδηγήσει προς τη λύση του εκάστοτε προβλήματος σας.