Ιατρός

Mαιευτήρας, Χειρουργός, Γυναικολόγος - Θεοφάνης Κατερινάκης

Θεοφάνης Κατερινάκης

Mαιευτήρας, Χειρουργός, Γυναικολόγος

Ο Θεοφάνης Κατερινάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Πραγματοποίησε την ειδίκευσή του στη Χειρουργική Κλινική και έπειτα στη Μαιευτική Γυναικολογία του Περιφερειακού νοσοκομείου Σπάρτης.

Ολοκλήρωσε την ιατρική του ειδικότητα στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου όπου και εξειδικεύτηκε σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές της Γυναικολογίας και Μαιευτικής με απόλυτη επιτυχία. Συνεχίζοντας την ακαδημαϊκή του πορεία παρακολούθησε το πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών «Παθολογία της Κύησης». Του απονεμήθηκε ο μεταπτυχιακός τίτλος με βαθμό «Άριστα».

Είναι μετεκπαιδευθείς στην Ιταλία δίπλα στους παγκοσμίου φήμης χειρουργούς Mario Malzoni και Günter Noé στη λαπαροσκόπηση- υστεροκόπηση και ρομποτική χειρουργική συμμετέχοντας και διενεργώντας πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων, αποκτώντας τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διενέργεια χειρουργικών επεμβάσεων με τις συγκεκριμένες μεθόδους, οι οποίες είναι ελάχιστα επεμβατικές, με σημαντικά οφέλη για την ασθενή.

Με εξειδίκευση στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική & Κύηση Υψηλού Κινδύνου.

Διαθέτει εκτεταμένη κλινική εμπειρία στην παθολογία τραχήλου της μήτρας, στην HPV λοίμωξη, στα οξυτενή κονδυλώματα, τις κυήσεις υψηλού κινδύνου καθώς και στην αντιμετώπιση ακράτειας λόγω κυστεοκήλης ή ορθοκήλης και άλλων ουρογυναικολογικών προβλημάτων.

Πέρα από το κλινικό του έργο, στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης έχει συμμετάσχει σε πληθώρα εγχώριων και διεθνών επιστημονικών συνεδρίων με πολλές εργασίες και παρουσιάσεις πάνω στην ειδικότητά του, προσφέροντας έτσι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξατομικευμένες συμβουλές για όλα τα γυναικολογικά και μαιευτικά θέματα, την παρακολούθηση φυσιολογικών αλλά και υψηλού κινδύνου κυήσεων, ελέγχου υπογονιμότητας και αντιμετώπιση αυτής.

Mαιευτήρας, Χειρουργός, Γυναικολόγος - Θεοφάνης Κατερινάκης
Γυναικολόγος Μαρούσι, Σκάλα Ωρωπού - Θ. Κατερινάκης

Είναι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (ESGE), της διεθνούς εταιρίας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης ISGE και έχει λάβει την πιστοποίηση Console Surgeon, Da Vinci Surgical System, EndoWrist Instruments, Intuitive.

Διατηρεί πλήρως εξοπλισμένα, υπερσύχρονα, ιατρεία στο Μαρούσι από το 2016 και προσφάτως στο Ωρωπό όπου παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Είναι συνεργάτης των μαιευτηρίων Μητέρα και ΙΑΣΩ.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Τα Ιατρεία μας

Οι χώροι των Ιατρείου μας είναι διαμορφωμένοι με αισθητική που εμπνέει στους ασθενείς μας ηρεμία και ασφάλεια.

Σε αυτούς τους χώρους, σας παρέχουμε εξατομικευμένες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με στόχο πάντα το καλύτερο για την υγεία σας.

Scroll to Top